Saturday, December 20, 2014

Review Wide Neck Storage Bottle Autumnz

Assalamualaikum,

 #sayajualautumnz

Hari tu dah janji nak review botol simpan susu wide neck autumnz kan....
meh tengok gambar botol dulu...
 Turquoise

 Rose

 Tangerine

Apa yang menarik sangat botol autumnz ni sampai nak kena review??...
kan??kan??
Jadi, nak tahu kena la baca entry ni sampai habis...ngeeee... :p

Meh sini saya senaraikan kebaikan botol simpan susu wide neck autumnz ni...
  1. Ada tiga pilihan warna yang sangat ceria. 
  2. Sekotak ada 4 botol dan 4 penutup.
  3. Boleh simpan susu sehingga 4oz ke 5oz.
  4. Boleh pam terus ke botol wide neck. Cara-cara nya seperti berikut:
     Pasang botol wide neck autumnz pada pam dan mulakan sesi mengepam.
     Susu penuh selepas sesi mengepam.
    Tutup botol wide neck autumnz dan simpan dalam peti ais.
  5. Boleh jadi botol susu. Panaskan susu ebm , pasang puting dan boleh terus kasi anak minum.
  6. Botol wide neck autumnz sesuai dengan pam manual autumnz , single electric autumnz (bliss) , double electric autumnz(passion), manual avent dan spectra M1.
  7. Harga yang sangat murah uollss...Sekotak , ada 4 botol hanya RM 17.90 aje... big pocket tgh ada promosi hujung tahun.. sila jangan duk baca aje...nak mudah , nak jimat , nak senang , nak murah whatsapp 0195555740 ok...
Ok. Sila semangat balik untuk simpan susu  EBM safiya...dalam peti dah tinggal sepeket dua je lagi...opah safiya lak yang lebih2 risau susu xcukup....ngeeee...siap suruh beli susu FM...lalalala...
k bai..

** #sayajualqasehgold , #sayajualautumnz ...whatsapp laju2 kat no 0195555740...

**bagi anda yg masih mencari produk yg sesuai utk menghilangkan jerawat, sila hubungi sy di talian 019-5555740...untuk info produk klik sini..untuk info pengalaman sy sbg pengguna chahaya beauty klik sini...

 Alhamdulillah dan syukur, segala dengan izin-Nya








2 comments:

Nur Hidayah Amir said...

Salam nak tanya puting die tu boleh pakai puting apa2 aje ke?

Nur Hidayah Amir said...

Salam nak tanya puting die tu boleh pakai puting apa2 aje ke?

Post a Comment

Menarik Di Sini :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...